پدرش رفته تمام اموال به فرزند ذکور داده؛ آیا اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸۲ #73162211

سلام همسرم میگه پدرش رفته تمام اموال به فرزند مذکور داده آیا به امضا شوهرم احتیاج نبوده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر شخصی که اموالی بنام خود دارد میتواند در زمان حیات خویش هرگونه دخل و تصرفی را بر آن اموال داشته باشد لذا نیازی به اجازه یا امضای سایرین نمیباشد .

نه ، احتیاجی به امضای شوهرتان نمی باشد؛ چرا که هر شخصی با رعایت و جمع شرایط اساسی معاملات و رعایت قوانین آمره، محق به هر نوع تصرفی در اموالش است.
موید باشید

خیر . به امضا شوهر شما احتیاج نیست.

سلام
هرکس مختار است که در زمان حیات خود آنچه را که دارد به دیگران واگذار کند بنابراین پاسخ شما خیر است

شخص در زمان حیاتش می تواند هر گونه دخل و تصرفی در اموال خود داشته باشد و در مورد سوال شما چون شخص ناقل قانونی می باشد پس نیازی به تایید یا امضا شوهر شما به عنوان ورثه نمی باشد.

باسلام هرشخصی که زنده هست میتواند اموال خود را به هرشخصی واگذار نماید

سلام
هر کس در زمان حیات حق همه گونه تصرف و نقل و انتقال نسبت به اموال خود را دارد