فروش مواد مخدر را چگونه گزارش دهیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۹۱ #73076362

با سلام در اپارتمان محل سکونت بنده جوانی هست اقدام به فروشندگی خرده مواد مخدر میکند جوانان چه پسر چه دختر میاین ازش مواد میخرن در ضمن در داخل واحد مسکونی استعمال هم میکنن از انجا فرد مورد نظر ادم شرور بی ابرویی هست نمیتوانیم شکایت کنیم لطفا بفرماید ما چه کنیم.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در زمان خرید و فروش به پلیس اطلاع دهید

با سلام
در صورتی که از ساعات تردد و معامله ایشان اطلاع دارید با تماس ۱۱۰ و با هماهنگی گزارش را اعلام نمایید

سلام
با ۱۱۰ تماس بگیریید