در صورتی که پرونده مختومه شده باشد چرا از دادگاه کیفری مجدد برای من ابلاغیه آمده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۰۰ #73057199

سلام من پرونده روابط نامشروع داشتم در دادسرای ارشاد که بدون احضار و باز پرسی در سامانه زده شد قرار نهایی صادر گردید بعد دیدم زده شده مختومه و بایگانی الان بعد یکماه و خورده ای ابلاغ ازشعبه کیفری ۲ ارشاد برام آمده که چیزی در سامانه از اطلاعات پرونده درج نشده است.چرا بعد بایگانی الان ابلاغ از کیفری اومده؟و چرا در سامانه اطلاعات درج نشده است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا در روند اولیه رای صادر شده است و اینکه بزند مختومه دلیل بسته شدن و عدم پیگیری پرونده نیست این مختومه شدن روند شعبه است که پس از صدور رای به شعبه بالاتر پرونده ارجاع میشود و پرونده در شعبه قبلی مختومه شده .

سلام . بعد از صدور قرا نهایی در دادسرا پرونده مختومه است اما دلیل بر بیگناهی متهم نیست .

با سلام درج مختومه بودن پرونده در دادسرا به معنای منتفی شدن کل پرونده نیست.