راهکاری ارایه فرمایید که وقتی شخص دخترم حاضر به دیدن پدرش نمیباشد تقصیر این موضوع را به گردن بنده نیندازند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #72991175

سلام و روز بخیر خدمت شما وکلای عزیز.
دختری ۸ سال و ۴ماه شمسی(هشت سال و هفت ماه قمری) دارم که در شرف سن ۹ سالگی ( قمری ) میباشد. همسر سابقم بعد ۸ سال و نیم درخواست ملاقات فرزند داده است و زمانی که دخترم ۶ ماهه بود پدرش تا ۹ ماهگیش با او ملاقات داشته که ایشان بغیر از این سه ماه دیگر هیچ ملاقاتی با فرزندش نداشته است.اکنون که دخترم بزرگ شده است و از مسایل روز باخبر است، بنده بایستی درباره ی، این موضوع آگاهش میکردم، حال دخترم بعد از آگاه کردنش از این موضوع با پرخاشگری به بنده هیچ علاقه ای به دیدن پدرش ندارد و دوست ندارد پدرش را ببیند و حتی حاضر نیست بنده که مادرش هستم در اینباره صحبتی از این موضوع کنم.
یادآور شوم بنده در لایحه خود تمام این موضوعات را بیان کردم. اما متاسفانه قاضی دادگاه در حکم بدوی دستور بر ملاقات فرزند در اول و سوم هر جمعه از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ غروب در بهزیستی محل داده اند و مصلحت طفل را در نظر نگرفته اند.
لطفا بنده را اهنمایی کنید و راهکاری ارایه فرمایید که وقتی شخص دخترم حاضر به دیدن پدرش نمیباشد تقصیر این موضوع را به گردن بنده نیندازند تا برای بنده مشکلی پیش آید.
با احترام و سپاس از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جای نگرانی نیست
اگر فرزند نخواهد با پدر یا مادر ملاقات نماید قانون نمیتواند طفل را مجبور به این ملاقات نماید
اگر روز ملاقات طفل از ملاقات با پدر امتناع ورزد میتوانید در حضور شاهدین صورتجلسه و ان را به دادگاه ارایه دهید و دادگاه نیز با احضار طفل به دادگاه و اتخاذ نظر طفل اقدام خواهد نمود

شما با ذکر موضوع و تقاضای ارسال به مشاوره در جهت تایید عدم علاقه طفل به ملاقات و صدمات روحی وارده به ایشان اقدام کنید