طلاق توافقی بگیرم یا منتظر نظر قاضی بمونم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۳۲ #72937353

شوهرم من میخاد طلاق بده مهریه ام ۳۵۰ عندالمطالبه هست . ماشینش فروخته . یه خونه هم داره که خودش میشینه. و کارمند دولتی با حقوق ماهیانه ۶ میلیون هست. میگه ۵۰ سکه میدم توافقی جدا بشیم سوالم اینه منتظر دادگاه و نظر قاضی بمونم یا ۵۰ سکه بگیرم و توافقی جدا بشم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی دارد هدف شما جدایی باشد یا اخذ مهریه، ضمن اینکه زوج میتواند بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش با تقدیم دادخواست اعسار مهریه و حقوق مالی دیگر را تقسیط نموده و با پرداخت پیش پرداخت نسبت به اجرای صیغه طلاق اقدام کند

بنظر بنده بهترین راه این است که شما باهمسرتان توافق کنید وسکه ها را از او بگیرید وطلاق بگیرید

سلام با توجه به شرایط حاکم به نظر اخذ ۵۰ سکه و حصول طلاق توافقی منطقی تر است

سلام
قطعاتوافقی انجام شودبه نفع شماست

با توجه به شرایطی که شما فرمودید پذیرش طلاق توافقی با ۵۰سکه بهتر می باشد زیرا در صورت دادن دادخواست اعسار و پذیرش آن از سوی دادگاه مهریه شما تقسیط می گردد.

درود
بهتر است توافقی طلاق بگیرید.

بعید به نظر میاد که دادگاه رای به پرداخت یکجای مهریتون بده و احتمالا اعسار ایشون پذیرفته میشه.پیشنهاد بنده دریافت ۵۰ سکه هست