من نه توان پرداخت مهریه رو دارم نه هزینه دادرسی؛ چیکار میتونم انجام بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۶ #72819788

سلام خسته نباشید
همسرم درخواست اعسار هزینه دادرسی داده باعث شدن از کار اخراج بشم خانوادش هم اومدن براش قسم خوردن که نداره هزینه دادرسی بده توی جلسات شورا هم که فقط طرف خانم هارو میگیرن قبول کردن درخواست اعسارش رو من نه توان پرداخت مهریه رو دارم نه هزینه دادرسی مهریه رو چیکار میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید

پس از قطعیت رای دادخواست مبنی بر اعسار و تقسیط مهریه و هزینه دادرسی مطرح کنید چنانچه اموالی بنام شما نباشد حکم ب تقسیط مهریه و هزینه دادرسی صادر خواهد شد

سلام و ارادت
پس از محکومیت به پرداخت مهریه و ابلاغ اجرائیه می بایستی درخواست اعسار بدهید .

سلام و ارادت
پس از محکومیت به پرداخت مهریه و ابلاغ اجرائیه می بایستی درخواست اعسار بدهید .

با توجه به موقعیت مالی در عدم پرداخت مهریه و هزینه دادرسی می توانید دادخواست اعسار بدهید

سلام
اگر توان پرداخت مهریه و هزینه دادرسی را ندارید باید دادخواست اعسار بدهید.