چند روز مهلت اعتراض دارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #72812245

سلام
دادخواست مبنی بر دستور موقت توقف اجراییه دادم که حالا برام دادنامه آمده مبنی بر قرار رد دادخواست ...و قابل تجدید نظر خواهی ولی ننوشته چند روز مهلت اعتراض دارم وبرام نامفهوم است یا آور شوم هنوز بنده دعوی اصلی خودم مطرح ننمودم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جداگانه قابل طرح نیست باید در ادامه دعوای قبلی مطرح شود

با درود دستور موقت و تامین خواسته مستقلا قابل تجدیدنظرخواهی نیست با اصل دعوا امکان پذیر است

با احترام ذیل دعوای اصلی اقدام به ثبت کنید

به صورت مستقل نمی توانید تجدیدنظر خواهی نمایید، همراه با دعوی اصلی قابل تجدیدنظر است.

باسلام.دستور موقت یک اقدامی تبعی است؛ وباید توام با اصل دعوی و بعداز اون طرح شود. دستور موقت مستقلا قابل اعتراض و تجدیدنظر و فرجام خواهی نیست. مهلت اعتراض به اصل دعوی حقوقی بیست روزه و باید توام با اصل دعوی به دستور موقت هم اعتراض کرد.

طبق ماده ۳۲۵ قانون آیین دادرسی مدنی رد درخواست دستور موقت مستقلا قابل اعتراض نیست

باسلام.
دلیل رد شدن دادخواست شما چه بوده است؟
با این حال تجدید نظرخواهی نسبت به رد دستور موقت، همراه با اصل دعوا امکان پذیر است و صرفا اعتراض به دستور موقت قابل پذیرش نیست
مهلت تجدید نظرخواهی ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ است.