آیا قانونی میشود درب کوچه را قفل کرد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۸۲ #72808461

اختمانی زندگی میکنم ۶ واحد یک واحدش مستاجر هستش و ایشون شبها موقعی که خونه باشه ساعت ۱۰شب درب ورودی کوچه را قفل میکند. و موقعی که تا نصف شب بیرون باشه درب ورودی کوچه قفل نمیکنه تا وقتی میاد خونه بلافاصله درب را قفل میکنه بهش میگیم چرا درب قفل میکنی میگه دوزد است چرا موقعی که تا ۳شب بیرونه دوزد نیست موقعه که خونست دوزد است. چند از همسایه ها ازش میترسند هیچی نمیتوند بهش بگند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، در صورت نبود مدیر آپارتمان ، میتوانید توافقی مشکل را حل نمایید.

درود
توافقی مسئله را حل نمایید

درب ورودی کوچه مشاعی است ودرتملک شخصی کسی نیست بنابراین هیچ کس بدون اجازه دیگر مالکان حق ندارد درب کوچه را قفل کند

سلام و درود باید توافق کنید با مالک و مدیر ساختمان صحبت کنید

سلام
این موضوع کاملا توافقی است و چنانچه توافقی در این زمینه وجود نداشته باشید هیچ یک از مالکین نباید چنین اقدامی انجام دهد

بهتر است مدیری تعیین شود و در این خصوص اتخاذ تصمیم شود یا یا با مالک واحد صحبت کنید.

با درود سعی بر مصالحه کنید