مجازات نگهداری شراب دست ساز در منزل چیست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۹۸,۳۰۸ #72695

با سلام دوست منو پنجشنبه هفته گذشته به دلیل وجود داشتن 50 لیتر شراب دست ساز در منزل بازداشت کردن.البته مشروب ها از برادر کوچکش هستن و این بنده خدا بی گناهه... روز پنجشنبه رو بازداشت بوده. صب جمعه رفته پیش قاضی کشیک و براشون سند زدن که با قید سند آزاد بشن. و بدلیل تعطیلی روز جمعه کارهای اداری به روز شنبه موکول میشه و دوباره جمعه شب میرن بازداشت... صب شنبه میرن دوباره پیش قاضی این بار همون قاضی حکمش میشکنه و میگه سند نمیخواد باید دوباره بره بازداشت در صورتیکه اتفاق جدیدی این وسط رخ نداده...میخواستم ببینم اولا میتونه دادیار چنین کاری کنه و حکم خودشو برگردونه و مجازات دوست من چیه...تا الان ک 3شبانه روز بی گناه در بازداشتگاهه
ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،قاضی نمیتواندحکمش رابشکند،وحکم دردادگاه تجدید نظر قابل تغییر است،وحکم شراب،حبس وشلاق وجریمه میباشد،بستگی به اوضاع واحوال ونظرمقام قضایی دارد.

اولا قاضی نمیتونه حکمش رو بشکنه،ولی باید بره تجدید نظر و قاضی تجدید نظر حکم را صادر کنه.در ضمن مجازات شراب زندان است و بس و شاید شلاق هم بخوره،بازم به نظر قاضی ربط داره.

بااحترام
باتوجه به وثیقه ارائه شده فقطدباید منتظر حکم باشید

با سلام
ایشان باید از خود دفاع موثر کند والبته با توجه به کشف در منزل ایشان، باید جوابگو باشند ودادیار مجاز هست.

باسلام و احترام
مجازات آن سه تا شش ماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد بود.

با سلام.طبق ماده ۷۰۲ قانون مجازات نگهداری مشروبات الکلی ۳ الی ۶ ماه حبس داره +۷۴ ضربه شلاق. و در ضمن دادیار هم میتونه در مرحله تحقیقات قرار صادره تشدید یا تبدیل بکنه و از اونجایی که مشروب در منزل ایشون کشف شده ایشون ملزم به پاسخگویی و رفع اتهام از خود هستن

سلام
دادیار دارای اختیار در این زمینه است.
شلاق و زندان مجازات آن است.