چطور میتونم این وکالت رو ابطال کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۸ #72583728

سلام
من روز چهارشنبه مورخه ۲۸ آبان ۹۹ یه ماشین فروختم و بابت پولش یه چک بین بانکی گرفتم
حالا چک تقلبی درومده و من هم به خریدار وکالت دادم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که وکالت اعطایی شما بلاعزل نباشد می توانید وکیل را عزل نمایید

سلام اگر وکالت شما باعزل نباشد میتوانیدبا مراجعه به دفتر اسنادمربوطه عزل رو بخواهید واگر زمان گذاشتین در وکالت نامه بعد اون روزمنقضی می شود

با سلام
در خصوص وکالت اگر حق عزل را ساقط نکرده اید میتوانید وکیل را عزل نمایید. از بابت چک علیه وی شکایت کیفری نمایید

با سلام
دوست عزیزاگر هنوز خریدار اقدامی انجام نداده، میتوانید سریعا خودتان ماشین را ب نام شخص دیگری بزنید، یکی از راههای عزل وکیل این است که مورد وکالت را خودتان انجام دهید

وکالت اگر بلاعزل بوده ،کاری در این خصوص از دست شما بر نمی اید.در خصوص چک اقدام کیفری انجام دهید

سلام
شما می توانید بابت استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت کنید و همزمان هم می توانید از دادگاه دستور موقت مبنی بر منع از نقل و انتقال را درخواست نمایید

با درود
اگر حق عزل را ساقط نکرده اید، ایشان را عزل، و در جهت چک اقدام حقوقی کنید.
اما، از دید حقیر ماهیت واقعی و اراده باطنی طرفین بیع است نه وکالت، و عرفا بیع واقع شده است .
به هر تقدیر، برای شما راه اقدام حقوقی متصور است