چگونه میتوانم بابت اخاذی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۹۴ #72560597

با سلام.
چند روز پیش یه بنده خدایی به شماره همراه بنده زنگ زد و عنوان کرده که گوشیش و سرقت کردن دوماه پیش و در این مدت رفتن از سیم کارت موجود در گوشی سرقت شده پرینت گرفتن و دیدن بیشترین شماره ای که باهاش در تماس بوده من بودم. بعد عنوان کرد و پیشنهاد کرد که پول گوشی رو بهشون بدم که من رو به دادگاه احضار نکن بنده هم از ترس ابرو و اینکه تا حال پام به دادگاه نخورده بود پول و بهشون دادم الان دم به دقیقه زنگ میزنن و پول میخوان و تهدید میکنن.
حال سوال بنده این هست آیا اون شماره ای رو که من باهاش در تماس بود (سیم کارت گوشی سرقتی) فقط در حد یه آشنایی کوتاه یه هفته بوده و اصلا هیچ گونه اطلاعاتی ازش ندارم به هیچ عنوانی من نمیدونستم شماره مال خودش نیست .بعدش خاموش شد و دیگه ارتباطی نداشتیم میتواند برای من مشکل ساز شود چون نمیخوام باج بدم دیگه.
و ایا میتوانم به جرم اخاذی از این فرد شکایت کنم؟
لطفا سریع جواب بدید چون زندگیم مختل شده
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در خصوص عنوان مجرمانه اخاذی بله شما میتوانید و لذا باید مدارکی که دال بر این جرم باشد را ضمیه دادخواست خود بنمایدو در خصوص ارتباط تلفنی هم اوی نیز میتوان علیه شما اقامه دعوای کند که تحت عنوان مزاحمت قابل پیگری و پیگرد میباشد