به دادگاه فرا خوانده شده ام, چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۷ #72559691

سلاماحتراما اینجانب مدت حدود ازشش سال به مواد مخدرروان گردان نوع شیشه معتاد شده که در فاز توهم سجلی همسرم فاقد عکس بود برای اخذ عابر بانک از کمیته امداد بنده عکس ومهر انرا جعل کرده لذا این موضوع به دادگاه شده وهمسرم عین واقیعت را در داد گاه و قاضی گفته و از طرف بنده مدت هفت ماه جهت ترک اعتیادم درکمپ بسر میبردم و اکنون قاضی بنده را خواسته لازم به ذکر است غیر از اخذ کارت بانک هیچ گونه سو استفاده از سجلی نشده وهمسرم از سادگی همان سجلی را با جعلی انجام شده بود از ثبت احوال قانونی می خواست سجلی را عکسدار کند در آنجا متوجه وبعد از همسرم شکایت شده اکنون بنده به چه باید بگویم باتشکر ب ر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با احترام بهتر است مدارک را به رویت وکلا برسانید

وقت بخیر موضوع نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

ضمن صدورحکم محکومیت وبررسی رای دادگاه امکان استفاده ازنهادهای ارفاقی وجوددارد

بهتراست بااینجانب ازطریق مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید.

درود
عنوان مجرمانه شما جعل و استفاده از سند مجعول می باشد که در صورت اقرار و عدم سوسابقه و اطهار پشمیانی قاضی می‌تواند از نهادهای ارفاقی برای شما استفاده کند

با سلام
به دادگاه مراجعه کنید و حقیقت را بگویید. ممکن است این مشکل گریبان همسر بی گناهتان را بگیرد.