میخواد از طریق دادگاه اجاره اون سه سال رو بگیره ولی هیچ اجاره نامه ای بینمون نبوده آیا میتونه به نتیجه برسه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #72406807

با سلام
زوج هستم بنده بمدت سه سال در خانه ای که پدر خانمم داده بود زندگی میکردم
حالا که به اختلاف افتادیم و منو از اون خونه بیرون کردن پدر خانمم میخواد از طریق دادگاه اجاره اون سه سال رو بگیره ولی هیچ اجاره نامه ای بینمون نبوده آیا میتونه به نتیجه برسه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان با نظریه کارشناسی میتوانند از شما اجرت المثل ایام تصرف را دریافت نمایند

سلام
به نظر ایشان می توانند از طریق کارناسی و احراز مبلغ اقدام به مطالبه ان نمایند

این مساله طوری است که با نشانه ها و قرائنی که هر طرف ارائه کنه ممکنه رای بگیره . ولیکن با این تعریفی که شما کردید اگر به همین صورت باشد اصولا حق مطالبه ندارد.چراکه به نظر می رسه پدر همسر شما حق انتفاع و بهره برداری از ملک خود را به شما داده است و با توجه به اینکه تا کنون اجاره ای از شما دریافت نکرده و سه سال مدتی است که عرفا اگر ایشان قصد اجاره دادن ملک را داشته، تا الان باید اقدام می کرده است لذا با توجه به قاعده اقدام از حق خود گذشته است.
اصل ۴۰ قانون اساسی نیز بیان می نماید هیچ کس نمی تواند اجرای حق خود را مورد سواستفاده قرار دهد لذا در صورتی که واقعا ایشان قصد اجاره دادن داشته است همان ابتدای امر باید مشخص می کرده است چراکه دراین صورت ممکن بود شما اصلا نخواهید مستاجر باشید و با پول اجاره جای مناسبتری می رفتید.

سلام وقت بخیر
خانم می توانند بابت دریافت نفقه دادخواست ثبت کنند و چون اجاره نامه ای منعقد نشده بوده نمی توانند اجاره دریافت کنند.

با سلام ووقت بخیر

برای دریافت اجاره بها باید قرارداداجاره ای بین موجر ومستاجر منعقد شده باشد با احتساب مدت و مبلغ اجاره و امضای دو شاهد /اما نسبت به اجرت المثل ایام تصرف میتوانند اقدام کنند.

با سلام
بله پدر همسرتان می تواند طبق نظر کارشناس اجرت الثمل ایام تصرف را از شما مطالبه نماید

سلام
با توجه به اذن و اجازه مالک به شما که دامادشان بودید جهت تصرف در ملک اجاره و اجرت المثلی به مالک تعلق نمی گیرد ولی از زمان عدول مالک از اجازه چنانچه همچنان ملک را در تصرف داشتید می تواند مطالبه اجرت المثل کند.