طرح شکایت کیفری علیه مدیر عامل و هیئت مدیره شرکت حمل و نقل سهامی خاص امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۶۹ #72352064

سلام.آیا در صورتی که هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت اقدام به تخلفات مکرر از جمله تراز نامه بدون مهر و امضا و حتی برگزار نکردن مجامع عادی و عدم ارائه ی تراز نامه به مدت ۳ سال، مخفی کردن درآمد باسکول شرکت در ترازنامه ای که در پرونده ی حقوقی که در آن به ۲۵ ملیون تومن اصل پول با ضرر و زیان محکوم شده اند، و خرید یک دستگاه پژو پارس که در اظهار نامه مالیاتی سال ۹۰ وجود داشته اما هیچگاه در محل شرکت دیده نشده می توانم از طریق کیفری اقدام نمایم؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .موضوعات فوق باید به صورت مجزا بررسی شود البته امکان طرح دعوی حقوقی و کیفری بر علیه مدیران متخلف وجود دارد

سلام موضوع هم در قالب طرح دعوای کیفری قابل پیگیری است و هم از طریق اداره مالیات

سلام. عناوینی که فرمودید باید هرکدام جداگانه بررسی شود تا ببینیم از جنبه کیفری قابلیت شکایت دارد یا خیر به طور مثال در بحث ترازنامه غیرواقعی، ماده ۲۵۸ لایحه اصلاحی قانون تجارت بند ۲ ، جرم درنظر گرفته است.

سلام
بله
باید در خوانده نوشته شود شرکت