مراحل جلب در پرونده حقوقی با توضیحات زیر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۱ #72351040

با عرض سلام، من از فروشنده کالایی خریداری کردم و فروشنده از تحویل آن خودداری کرد و بعد از کشمکش های فراوان از فروشنده شکایت کردم.با توجه به عدم حضور فروشنده در جلسه رسیدگی، دادگاه رای غیابی به نفع من صادر کرده و حکم به تحویل کالا به همراه هزینه دادرسی داد. البته من قبلش به هنگام ارائه دادخواست، درخواست تامین خواسته رو هم داده بودم که بعدا مشخص شد فروشنده اموال ثبتی به نام خود نداره و موجودی حسابش هم بسیار ناچیزه. طی صحبتی که با قاضی در جلسه رسیدگی داشتم ایشون گفتن که برای جلب فروشنده اقدام کنیم البته این رو هم گفتن که حکم باید قطعی بشه. با توجه به توضیحات فوق میخواستم از وکلای محترم بپرسم من چه کاری میتونم برای گرفتن حکم جلب انجام بدم و اگه لطف کنید مراحل این کار رو توضیح بدید ممنون میشم. با تشکر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از قطعیت حکم و صدور اجرائیه اگر اموالی نداشته باشد دستور جلب صادر می شود

بعد از قطعی شدن رای با سپردن تامین چون رای غیایی هست

پس از قطعیت رای و صدور اجرائیه تحت شرایطی امکان صدور دستور جلب وجود خواهد داشت.

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

باید تقاضای اجرای حکم کنید و حکم جلب بگیرید.

با صدور رای قطعی مبنی بر محکومیت ایشان ممکن است

با سلام بعد از قطعیت یافتن رای می توانید درخواست اجرا کنید