آیا این مورد فروش مال غیر هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۶ #72330838

سلام،وقتتون بخیر.

یه سوال خیلی مهم دارم خدمتتون در مورد یک موضوع که سعی میکنم کوتاه عرض کنم
من حدود ۱۴ سال پیش یک قطعه زمین نزدیک ۱۹ قصب حدود ۸۰ ملیون از فردی خریداری کردم که قصد ساختش رو داشتم، و متاسفانه به دلیلی این اتفاق نیفتاد
تا اینکه چند سال بعد متوجه شکایتی شدم از خانواده ای که ادعا میکرد این قطعه زمین متعلق به اوناست و طی چند جلسه دادگاه در نهایت رای به نفع اونا شد و پروانه ی این زمین باطل شد،در حالیکه من موقع خرید این زمین کاملا بی اطلاع بودم.از فردی هم که خریداری کردم پرسیدم ایشون هم اظهار بی اطلاعی کردن و گفتند که فردی که قبلا ازشون این زمینو خریدن احتمالا سر ایشون کلاه گذاشته
حالا مسئله ای که هست اینه که این زمین الان و توی اون منطقه نزدیک قصبی ۱۱۰ ملیون هست،
سوالی که من دارم از خدمت شما اینه که من الان باید چیکار کنم؟ اینکه من بتونم مبلغ این زمین رو به نرخ روز دریافت کنم هست؟و از چه کسی باید شکایت کنم؟
منظورم از دریافت قیمت زمین به نرخ روز همون قصبی ۱۱۰ ملیون هست
بسیار سپاسگزارم از وقتی که میزارید. من به علت فوت همسرم یه جورایی این زمین تنها سرمایه ی بچه هام حساب میشه و میخواستم که از کسی که توی این کار وارده یه راهنمایی گرفته باشم و بتونم اقدام کنم🙏🏻

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به هیچ وجه نباید شکایت کیفری کنید زیرا زمان و هزینه را تلف میکنید
شما بایستی فقط بر علیه فروشنده قبلی طرح دعوی نمایید ، زیرا به قول معروف طلب شما فقط از فروشنده است
ضمنا ثمنی که پرداخت کرده اید به نرخ روز محاسبه می گردد
تنظیم دادخواست شما تخصصی است و در صورت هر گونه اشتباه منجر به رد دعوی می گردد
موضوع دادخواست
تقاضای ابطال مبایعه نامه به لحاظ مستحق للغیر بودن مبیع و مطالبه ثمن به نرخ روز با احتساب غرامات طبق رای وحدت رویه به انضمام هزینه دادرسی

سلام شما می توانید علیه فروشنده وایادی قبلی او شکایت کیفری فروش مال غیردر دادسرا مطرح کنید واین نیاز به اطلاع وقصد مجرمانه آنها دارد تا به نتیجه برسد...به هر حال فروشنده زمین به شما از نظر حقوقی ملزم به جبران ضررو زیانهای شما می باشد وعلیه ایشان می توانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید.