این اس ام اس بعد از ارسال ابلاغیه حضور برای بنده اومده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۳۱ #72175970

سلام. از بنده شکایتی شد با موضع فحاشی و قذف و ضرب و جرح عمدی. بعد از خواستن بنده برای توضیحات و شهادت شاهدان بنده میبنی بر کذب بودن ادعای شاکی و صادر شدن رای نهایی و منع تعقیب برای بنده، ابلاغیه ای بعد از چند ماه دوباره اومده مبنی بر حضور بنده در دادگاه کیفری برای ارائه توضیحات در خصوص همان شکایت قبلی و حالا چند روز مانده به روز حضور بنده اس ام اسی با این عنوان اومدهو میخواستم ببینم الان به چه منظور دوباره بنده رو خواستن و وقتی این اس ام اس اومده آیا بنده بید حاضر بشم یا نه. این اس ام اس بعد از ارسال ابلاغیه حضور برای بنده اومده

آقای -----------------پرونده شما به شماره
------------------------------- و شماره بایگانی ---------------به شعبه ۳۰۱ کیفری - شورا - مجتمع ساحلی قم ارجاع شد
در صورت نیاز به حضور، ابلاغ خواهد شد

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام منتظرابلاغ بعدی باشید.

فعلا نیازی به حضور شما نیست، در صورت نیاز وقت رسیدگی بهتون ابلاغ میشه

شما باید منتظر ابلاغ بعدی باشید

یعنی پرونده به شعبه مذکور ارجاع شده و باید منتظر ابلاغ بعدی باشید.

باسلام ممکن است برای بعضی از عناوین قرارجلب به دارسی شده اید منتظر ابلاغ بعدی باشید میتوانید به شعبه مراجعه واز موضوع شکایت اطلاع پیدا نمایید.

وقتی ابلاغیه حضور در شعبه را دریافت کردید ،حاضر شوید.

درود
شماره پرونده ی دو ابلاغیه را تطبیق دهید در صورت تفاوت در جلسه تعیین شده حاضر شوید و در صورت تشابه فعلا اقدام خاصی ضرورت نداشته منتظر ابلاغ بعدی بمانید .