آیا میتوانم بدلیل ضبط کردن صدایم در مراجع قضایی اعلام جرم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۵ #71955899

سلام. شخصی مدعیست که صدا مرا در حال فحاشی به شخص دیگری ضبط کرده است. آیا میتوانم نسبت ضبط کردن صدایم در مراجع قضایی اعلام جرم کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صدای ضبط شده شما به تنهایی نمی تواند مدرکی بر علیه شما باشد ،بلکه می‌تواند در کنار سایر ادله به علم قاضی کمک کند.

سلام
علی الاصول صوت ضبط شده نمی تواند مستند دعوا قرار گیرد و به تنهایی ارتکاب جرم را ثابت کند و نهایتا در قالب اماره در کنار سایر ادله می تواند مورد استناد واقع شود

صرف ضبط کردن صدا جرم نیست مگر اینکه احتمال سواستفاده و مقاصد سو دیگر در آن دخیل باشد و شخص ضبط کننده اقدام ب اعمال سو علیه صاحب صدا کند ک در اینصورت حق شکایت برای شخص ثابت است