اگر اجازه ملاقات فرزندم را به پدرش ندهم چه میشود؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۳۷۲ #71662533

با سلام بعد از ۹ ماه که همسرم پسر ۱.۵ را نشانم نداد و با زور پلیس توانستم پسرم را بگیرم در ابتدا پسرم خیلی استرس داشت و اشیا را پرت میکرد و عصبی بود و بعد از یکماه که با من بود خوب شد دوباره هنگامی که در دادگاه با مددکار پدرش را دید هیچ حرفی نزد و حتی بابا هم نمیگفت بعد از مراجعت به منزل خیلی عصبی شد و دوباره اشیا پرت میکرد حتی هنگامی که پدرش با ویدیوکال صحبت میکند عصبی میشود آیا میتوانم از ملاقات تلفنی و حضوری جلوگیری کنم؟ ضمنا همسرم جلوی پسرم تریاک میکشیده و پسرم دائم آتش و ذغال میگفت در ابتدا که نزد من آمده بود پزشک اطفال هم با معاینه گواهی کردند که دود باعث تاثیر بر ریه شده است

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ممانعت از ملاقات طفل مسولیت کیفری خواهد داشت

سلام
نمی توانید مانع ملاقات پدر با فرزند شوید.

سلام حق ملاقات قابل اسقاط نیست

سلام و ارادت
بایستی دادگاه را مجاب نمایید که ملاقات پدر با فرزند به مصلحت فرزند نیست و دستور عدم ملاقات اخذ نمایید .

با سلام و احترام،حضانت و ملاقات فرزندان حق والدین است و این با تصمیم دادگاه حاصل می گردد. ممانعت از حق ننمایید و چراکه مرتکب جرم ممانعت از حق ملاقات فرزند خواهید شد و جزای نقدی خواهد داشت

بدون اجازه دادگاه نمی توانید. باید در ابتدا رضایت دادگاه را در تاثیر این ملاقاتها در تخریب روحی فرزندتان جلب و ادعای خود را ثابت نمایند والا مرتکب جرم ممانعت از حق ملاقات فرزند میشوید که جزای نقدی دارد.

بااحترام
حق چنین کاری را ندارید احتمال سلب حضانت از شما خواهد شد