ازچه طریقی میتوانم برای حذف اسم خود در شرکتی که ثبت شده اقدام کنم ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳,۸۴۰ #71599701

10سال پیش وکالتی برای رتبه بندی شرکتی به شخصی دادم که فقط دو سال اعتبار داشت؛اخیرا متوجه شدم که تا سال گذشته هم صورتجلسات تغییر و تحول به اسم من امضا شده،آیا میتوانم از آن شخص شکایت کنم واینکه چطور میتوانم اسمم را از شرکت حذف کنم؟در ضمن شرکت در شهرستان ثبت شده

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت شرکت ها میتوانید اقدام کنید.

سلام و درود به اداره ثبت شرکتها مراجعه و جهت حذف نام اقدام‌ فرمائید.

سلام: شما به دفتر مرکزی ثبت شرکتها مراجع بفرمائید و مدرک ی دال بر جزو اعضاء شرکت بودن ، بدست آورید، بعد با مدیران آن شرکت ارتباط بگیرد و اعتراض خود را بیان کنید و دلائل را بپرسید. وخواهان حذف نام خود ظرف ۲۰ روز شوید. و نیز میتوانید اظهار نامه بدهید و شکابت نیز بنمائید.

ابتدا یک اظهارنامه به شرکت ارسال نمایید سپس علیه شرکت و مدیر عامل شکایتی مطرح نمایید سپس به اداره ثبت شرکتها از حیث اقدامات قانونی مراجعه نمایید

با سلام
باید تشکیل جلسه هیئت مدیره داده و از شرکت خارج شوید و این جلسه به تایید اداره ثبت شرکتها از طریق سامانه ثبت شرکتها برسد .
جلسه هیئت مدیره برای خروج عضو و انتقال سهام شما به نام فرد دیگر
جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده جهت ورود فرد جدید و انتخاب هیئت مدیره جدید و بازرسین در صورت لزوم
اخذ گواهی تبصره ماده ۱۴۳ قانون مالیاتهای مستقیم در خصوص پرداخت مالیات انتقال سهام
از طریق موسسات ثبت شرکت اقدام کنید بهتر خواهد بود

سلام به اداره ثبت شرکت استان مربوطه مراجعه و سپس تقاضای اخذ المثنی مدارک ثبتی شرکت راخواسته البته وکیل دادگستری نیز می تواند امکان طرح شکایت پس از رویت مدارک و مستندات متصور می باشد.

به اداره ثبت شرکتها مراجعه و جهت حذف نام اقدام‌کنید