آیا بابت بد رفتاری و ضرب و شتم پدر و مادر می توانم از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۴ #71588106

سلام من ی دختریم ۱۹ساله مادر پدرم هردو فرهنگی هستن و ی برادر دارم ۲۷ساله که از بچگی اونو بیشتر از من دوست داشتن جوری ک همیشه حرف حرف اونه هرچی اون میگه درسته اما من حتی حرفم تو ای خونه شنیده نمیشه حدود یک سالی میشه نامزد کردم با یه پسری پنج سال از خودم بزرگ‌تر ک خیلی دوستم داره منم خیلی دوستش دارم اوایل ک اومده بود خاستگاریم مامانم مخالف بود چون روستایی بود مامانم میگفت پیش بقیه خجالت میکشم داداشم و بابام موافق بودن مامانم انقد نشست پیش داداشم بد کفت راجب روستایی ها ک داداشمم سرد شد اما بابام برای ک من زودتر شوهر کنم دیگه نگرانی بابت من نداشته باشه منو داد به این پسر اسمش احمدرضاست همیشه هم میگه ک من راحت شدم تورو دادم هرکاری کنی به من نیست دیکه شوهر داری خیالم راحته من از وقتی نامزد کردم روز خوش ندارم هر روز هرشب هر ساعت مامانم با زخم زبون و کتکاش آزارم میده من قبلا وقتی میزد کاری نداشتم هیچی نمیگفتم اما الان دیگه طاقت ندارم منم میزنم تو بازوش من حتی نمیتونم چیزی بخام از لحاظ مالی پول بهم میدن البته داداشم بهم کارت یارانه رو داده واسه چیزای شخصی زنونه ای ک بخرم من هرشب مامانم یچیز میکنه بهونه باهام دعوا میکنه حس میکنم دارم از لحاظ روحی مریض میشم امشب مامانم بخاطر ک دو کلمه گفتم پس کو شام برای دختر عموم بهم با چاقو حمله کرد بابام حتی ازم نپرسید چیشده بلند شد بزنتم دختر عموم جلوش وایساد خودمم محکم درو بستم ک نیاد تو اتاقم اما پاشو گذاشته بود ک بیاد بزنتم میخاستم بدونم میتونم بابت رفتارهایی ک‌باهام دارن میتونم شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
با توجه به استشهادیه شهود و گزارش کلانتری و گواهی پزشکی قانونی منوط به پیگیری می باشد .

با درود فراوان
اورژانس اجتماعی برای این موارد به شما کمک خواهد کرد ، اگر هم کتک بخورید میتوانید از ایشان شاکی شوید ولیکن پسندیده نیست که از والدین شاکی شوید ، بهتر اینکه به مشاوران اورژانس اجتماعی مراجعه نمایید و مشکل با کمک ایشان و جلسات مشاوره حل خواهد شد . تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳