چطور اعتراض بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۹ #71100597

با سلام و احترام
قبل از هر چیزی باید بگم که با پرونده و شرایطی که برام پیش اومده من حتما باید از چند تا وکیل کمک و مشاوره بگیرم ولی یه سری اتفاقات عجیب غریب برام افتاده و الان ۸ ماهه بیکارم و خدا شاهده که حتی هزینه رفتن تا دفتر وکیل هم ندارم . واسه همین پیشاپیش از متن طولانیم معذرت میخوام .‌
خواهر خانوم بنده با شوهرش به شدت مشکل داشت واسه همین چند بار از خونه فرار کرده و سه بار هم دست به خودکشی زده تا اینکه ۸ ماهه‌ پیش وقتی با مادر و شوهرش برای آزمایش به یه شهری دیگه رفته بودند اونجا دوباره فرار میکنه تا الان که هیچ اثری ازش نیست . بلافاصله پدرش و شوهرش بدون هیچ مدرک یا سندی یا شاهدی از من شکایت کردندکه من با خواهر زنم رابطه نامشروع دارم و اونو اقفال کردم و با خودم بردم و با هم فرار کردیم حتی اتهام زنا با محارم رو هم به من هم تو متن شکایت هم تو دادگاه زمان رسیدگی بهم نسبت دادن و به جز این اتهام ها افترا . توهین تهدید و سرقت رو هم جزو اتهامات هر دو نفرشون به من تو شکایت های جداگانه که از من کردن هست که قرار توام صادر شد که هر دوتاش باهم رسیدگی بشن . حالا این دو نفر و فکو فامیلاشون برام ابرو نذاشتن تو شهرمون و هزاران بار زنگ زدن تهدید و انواع فوشها رو نثارم کردن من هم تو پیام واسه هر دوتاشون همون فوشهای خودشون رو به خودشون گفتم. تا اینکه دو روز پیش رای صادر شد برای توهین و تهدید من که با پیام به پدر خانمم و باجناقم مجموعا ۹ میلیون تومن جزای نقدی ۷۴ ضربه شلاق حدی داده و هیچ حرفی از اتهام‌های رابطه نامشروع. زنا با محارم. سرقت طلا . فرار با خواهر زنم و غیره نیومده نه رای صادر شده نه منع تعقیب فقط یه منع تعقیب برای افترا دادن در حالی که هم در دادسرا هم تو دادگاه ۹۵ درصد صحبت ها و حرفا از طرف قاضی و دادیار مربوط به رابطه و زنا بوده .در طول این چند ماه یه سری اتفاقاتی عجیبی برای پرونده من افتاده که اصلا طبیعی نبود تا اینکه جدیدا فهمیدم دادیار با باجناقم نسبت نزدیکی دارن . مثلا یه نمونه از اتفاقات عجیب این بود که من درخواست مطالعه پرونده را دادم اونو تو سیستم ثبت کردن ولی ۳ ماه هر چی من اومدم و گفتم میخوام پرونده رو مطالعه کنم گفتن نیست دست قاضیه. وقتی دیدند من دیگه خیلی پیگیرم گفتن قاضی برده خونش کاری از ما بر نمیاد صبر کن تا رای صادر بشه بعد خلاصه از زمان درخواست ۳ ماه طول کشید اونم بعد صدور رای پرونده رو دیدم . یکی دیگه از این موارد این بود که تو دادگاه قاضی حدود ۷۰۰ پیام بهم نشون داد پرسید تو فرستادی من هم گفتم نه اینا همشون جعلی هستن ولی وقتی که پرونده رو مطالعه کردم از اون پیام‌ها هیچ خبری نبود . یکی دیگه از این موارد این بود که من کلا اواین بارم بود میرفتم دادسرا یا دادگاه و هیچی بلد نبودم دادیار بدون تفهیم اتهام ازم امضا گرفت یعنی واسه پرونده پدر خانومم چند پیام نشون داد و یه چیزای گفت ولی واسه پرونده باجناقم فقط امضا گرفت همون پرونده که پیام‌های جعلی توش بود یکی دیگه هم از این موارد اینه که بدون هیچ ابلاغی برام جلب سیار دادن مامورا ریختن تو خونمون منو بردن یه شب هم بازداشت بودم و در کل رفتار تند و زننده دادیار خیلی تابلوه که تو این پرونده ذی نفه . الان میخوام به استاد به پرونده اعاده حیثیت بدم ولی چیزی موجود نیست والا تا جایی که من میدونم واسه هر اتهامی یا رای صادر میشه یا منع تعقیب ولی تو پرونده من از ۹ تا اتهامی که موجود بود ۳ تاش که مدرک وسند بر علیه من موجود بود رای دادن ولی از بقیه هیچ خبری نیست البته شکایت ها صورت مجلس‌ ها و تمام اظهارات شاکیان و خودم هست ولی قاضی ظاهرا اونا رو ندیده یادنخواسته ببینه .. حالا قبل از این که این پرونده به نتیجه برسه چون میدونستم من کاری نکردم و شاکی هیچ سندی نداره خودم ازشون به اتهام توهین تهدید افترا قذف شکایت کردم هم صوت ارائه‌ کردم هم پیام هم چندین شاهد ولی دادیار واسه شکایت من پرونده رو ثبت نمیکنه با اینکه رسید تحویل پرونده از کلانتری به دادسرا تاریخش ماله یک ماهه پیش بوده خلاصه همه جوره بهم آسیب زدن خدا شاهده روم نمیشه برم تو محل از کارم اخراج شدم ما یه خانواده آبروداری هستیم به خدا تو زمان ۷ ماه از آغاز این ماجرا با اینکه ۳۶ سالمه ولی ۹۰ درصد موهام سفید شدن حالا که میخوام اعاده حیثیت بدم دستای تو کاره که نمیذارن میخوام اعتراض یا در خواست تجدید نظر بدم ۱۵ روز از بیست رو وقت اعتراض مونده .ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

شما هم میتوانید به رای صادره اعتراض کنید
هم میتوانید شکایت مبنی بر تهدید و توهین را اقامه نمایید

با سلام با توجه به مسائلی که اشاره کردید شما باید در وحله اول به کانون وکلای شهرتون یا استان نتان مراجعه کنید و درخواست وکیل معاضدتی کنید ایشان می توانند هم اعتراض کنند و هم از شاکیان پرونده تان به اتهام توهین و تهدید و افترا و قذف شکایت کندو همچنین خودتان به حفاظت اطلاعات مستقر در مرکز استان مراجعه و گزارش کنید و موضوع دیگر اینکه اگر دادیار یا قاضی با یکی از اصحاب دعوا نسبت نزدیکی داشته باشد دادیار یا قاضی فوق حق رسیدگی به پرونده را ندارد و باید بپرونده به شعبه دیگر ارجاع شود

باسلام هم قابل اعتراض هم شکوایه و مطالعه پرونده درصورت عدم همکاری از طریق دادستان حفاظت انجام بهترین راه گرفتن وکیل معاضدتی است.

سلام وقت بخیر بابت قذف و افترا و توهین و تهدید شکایت کنید .بابت مطالعه پرونده درخواست بدهید اگر قبول نکردند به معاونت ارجاع و سپس به حفاظت اطلاعات مستقر در دادگاه مراجعه کنید

سلام برای تجدیدنظرخواهی میتوانید در وقت مقرر با اطلاعات موجود در پرونده اقدام کنید چنانچه دسترسی به پرونده را اجازه نمی دهند از طریق معاونت ارجاع و رئیس مجتمع پیگیری کنید ضمنا شکوائیه خود را مجددا از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت کنید

با سلام
ابتدا توصیه اینست که از خدمات واحد معاضدت کانون وکلای شهر خویش استفاده نمایید تا وکیل پرونده شما را مطالعه نموده و بر اساس اطلاعات حاصل اقدام به اعتراض یا طرح شکایت جدید نماید.

سلام اعتراض خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید