چگونه می توانم از وکیل بابت حق الوکاله اش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۵۵۸ #71040062

سلام، چند وقت پیش از پدر من به خاطر نفوذ به تلگرام یک خانوم و تهدید ایشان شکایت شد (اتفاقی که نیفتاده بود) مدارک آی پی محل زندگی و شماره بنده بود، شماره ای که به اسم من بود ولی گفتند به اسم پدرم هست. دادگاه ۳ سال زندان برای پدرم نوشت، ۲ سال برای شاکی خصوصی و ۱ سال به خاطر بخش عمومی شکایت که هک تلگرام بود. ما از استان ... هستیم و شاکی از تهران بود، وکیلی داشتیم که وقتی با ایشان صحبت کردم پرسیدم اگه من بیام تهران می تونم کمکی کنم؟ گفت اگه با این مباحث آشنایی بیا و دفاع کن شاید کمکی بود. فکر نمی کرد واقعا برم وقتی داشتم آماده میشدم پدرم به وکیل زنگ زد و گفت آیا واقعا لازمه پسرم بیاد؟ بعد که جناب وکیل دید جدی میخوام برم گفت نه اگه بیاد به جای شما بازداشت میشه تا وقتی دادگاه رای نهایی صادر کنه. در نهایت پدر تبرئه شد و وکیل ۳۰ میلیون تومان پول گرفت.
حالا دلیل پرسش من اینه که به این شکایت و وکیل مشکوکم چون خیلی پارامتر های غیر منطقی ای درش وجود داره، می خواستم بپرسم آیا برای این موضوع واقعا ۳ سال حبس صادر میشه؟ آیا ممکنه پلیس فتا شماره ای که به اسم من هست به اسم پدرم معرفی کنه؟ و آیا ۳۰ میلیون تومان منطقی و عادلانه هست؟ اگه نیست میشه این موضوع رو پیگیری کرد؟

پیشاپیش از توجه شما بسیار سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا برای این موضوع واقعا ۳ سال حبس صادر میشه؟
ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن:

«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

آیا ممکنه پلیس فتا شماره ای که به اسم من هست به اسم پدرم معرفی کنه؟

خیر امکان ندارد

و آیا ۳۰ میلیون تومان منطقی و عادلانه هست؟
خیر

اگه نیست میشه این موضوع رو پیگیری کرد؟

قرارداد وکالت قراردادی خصوصی است که طرفین بر اساس ماده ۱۰ قانون مدنی با رضایت آن را امضا می کنند ولذا در اصل زیاد گرفتن حق الوکاله تخلفی صورت نگرفته ا ست مگر این که بتوانید ثابت کنید وکیل تخلفات دیگری مرتکب شده است

اگر پدرتان به جرم دسترسی غیر مجاز به داده های رایانه ای محکوم شده باشند که مجازات آن نود و یک روز تا بک سال حبس است
باید مدارک بررسی شود دید عنوان مجرمانه و سایر ادله موجود در پرونده چ بوده است