اخذ مجوز ساخت خانه در زمین کشاورزی، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۳۷ پاسخ ۹۰,۵۷۱ #70666960

برای زمین کشاورزی خودم قصد دارم خانه ای احداث کنم که در زمان برداشت محصول برای نگهبانی و ذخیره محصولات از آن استفاده کنم و دور زمین را حصار نمایم، قوانین مربوطه به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدین منظور باید از اداره کشاورزی محل واقع زمین پیگیری کنید با کارشناسی کردن زمین مذکور و سایر اسناد و‌ مدارک مالکیتی و توجیهات جنابعالی ممکن است در حد یک اتاقک و … بصورت موقت مجوز صادر شود.

پیرو سوال شما بایستی عرض کنم شرایط ساخت ملک در زمین کشاورزیبه این صورت است که اول
مراجعه به اداره جهاد کشاورزی بعد
ارائه درخواست تغییر کاربری زمین کشاورزی به همراه مدارک مالکیت و طرح تایید شده (مطابق با ماده ۷ قانون)سپس
بررسی درخواست در اداره مدیریت جهاد کشاورزیودر نهایت
ارسال گزارش بررسی درخواست به همراه مدارک اخذ شده به اداره مدیریت امور اراضی

در صورتی که جهاد کشاورزی موافقت نمایید اتاقک کارگری با متراژ مشخص میتوانید بسازید ولی نیاز به مجوز دارد،

سلام باتوجه به کاربرری زمین نیاز به اخذ مجوز دارید

با سلام
می تونید درخواست مجوز از جهاد کشاورزی صرفا برای امورات نگهبانی نمایید

با توجه به اینکه زمین شما مزروعی است اید بر اساس تبصره یک ماده‌ای که قانون حفظ کاربری اراضی رایگان از اداره جهاد مجوز اخذ نمایید

سلام
تقاضای تغییر کاربری را به جهادکشاورزی محل وقوع ملک بدین، معمولا خیلی سخت می گیرند. بستگی به مساحت زمین در مساحتهای پایین کانکس و در مساحتهای بالاتر مجوز ساخت بنای کوچیک به عنوان نگهبانی و انباری می دن، دیوارکشی اطراف زمین را هم معمولا مجوز نمیدن