نامه دست نویس بعد از مرگ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۱ #70574821

سلام
ایا پدری در زمان حیات خود ملک خود را در یک سند عادی با عنوان فروش به یکی از فرزندانش بدهد ایا بعد از فوت بقیه فرزندان میتوانند پیگیری کنند و این سند دارای اعتبار قانونی است یا خیر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه خرید و فروش در زمان حیات پدر انجام شده باشد سایرین حق انکار آن را ندارند بهتر است در اینگونه موارد حداقل دو نفر شاهد مرد زیر سند عادی را امضاء کنند

با سلام
چنانچه همه وراث دستخط و امضاء ایشان را تنفیذ کنند قابل استناد است

سلام در صورتی که شاهد داشته باشید و مدارک صحیح و قانونی باشد هیچ ادعایی بقیه ورثه نمی توانند داشته باشند

با سلام
اگرمنظورتون از نامه وصیت نامه هست که باید عرض کنم حتی اگر یک نفر از وراث شاکی باشد و یا نسبت به آن رضایت کامل نداشته باشد وصیت نامه قابل تنفیذ نیست و باید به دادگاه برای تنفیذ یا عدم تنفیذ آن تصمیم گیری نماید ‌‌‌‌در غیر اینصورت معامله انجام شده و به نظر موردی ندارد