آیا در صورتی که کلیه خیارات از هر دو طرف ساقط شده میتونه معامله رو فسخ کنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۱ #70543557

با سلام و خدا قوت
یه واحدی رو که هنوز سند رسمی نداره حدود ده روزی میشه که قولنامه ای خریداری کردم که (متراژ تقریبی ۹۰متر )توی قرارداد ذکر شده و توی قرارداد نوشته شده که کسری یا اضافه متراژ زمان سند تفکیکی محاسبه می گردد،امروز از مهندس ناظر تعاونی پرسیدم که یه واحد رو از اعضاء تعاونی شما خریدم میخوام متراژ دقیقشو بدونم که گفتن ۸۶/۷۰ متره
واحد هم چندین ماهه آماده و تحویل داده شده ولی سند هنوز ندارن
امروز بابت این موضوع با فروشنده صحبت کردم که متاسفانه زیر بار نمیره و میگه توی قرارداد واگذاری که تعاونی داده نوشته حدود ۹۰متر منم طبق اون بهت فروختم و داره به دروغ میگه سر موضوع گفتاری با هم به توافق رسیدیم و متاسفانه شاهدین و مدیر املاک از خودشن که میگن توی قرارداد اشتباهی اینو نوشتیم و باید اصلاح بشه
۱-سؤالم اینه که هنوز مقداری از پولش مونده که موقع تفویض وکالت باید بهش بدم آیا میشه ازش کم کنم و اگر امضاء نکرد الزام به سندش کنم؟؟؟
۳-برای قاضی ملاک قراردادیه که نوشته شده هست یا اگه مدیر املاک و شاهدین بگن که تو این موضوع اشتباه تایپ یه نتیجه چی میشه؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می بایست مفاد قرارداد کامل بررسی شود

بادرود/ امکان فسخ وجود ندارد مگر اینکه طرفین توافق کنن قرارداد اقاله نمایند / ملاک برای رسیدگی قرارداد است / شما اگر مستند از شرکت تعاونی میتوانید اخذ کنید میتوانید همراه مستند برای طرف قرارداد اظهارنامه بفرستید ودر صورت عدم بذیرش دادخواست به دادگاه حقوقی بدهید

سلام
تحت شرایطی امکان فسخ وجود خواهد داشت .

باسلام
می بایست مفاد قرارداد کامل بررسی شود تا معلوم شود حق فسخ برای شما ایجاد میشود و یا صرفا میتوانید برا مطالبه ثمن اقدام نمایید

تحت شرایطی امکان فسخ وجود دارد

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید قیمت کسری متراژ را مطالبه کنید

درود بستگی به مفاد قرارداد دارد .