اگه به مشکل خوردیم همین سند کفایت میکنه واسه ادعای من؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۵ #70540958

با سلام من ی بار دیگه این سوال رو کردم ولی به ی سوالم جواب داده شد من ۲۲۰۰۰ دلار به شخصی دادم و ایشون اقرار کرده که این مبلغ رو گرفته و ی سند ذمه ای تو محضر تنظیم و به من داده شده البته سفته ام جدا گرفتم که تو سند چیزی در مورد سفته ننوشته و من میخواستم بدونم چیز دیگه ای نباید بگیرم یا ایشون بنویسن ؟ ۲ آیا موقع پرداخت ایشون باید همون دلار رو به من پرداخت کنن ؟ چون مبلغ دین رو نوشته۲۲۰۰۰ دلار آمریکا و اینکه اگه به مشکل خوردیم همین سند کفایت میکنه واسه ادعای من ؟ ببخشید و شرمندم که طولانی شد و از شما که وقت میگذارین واقعا سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله سند اقرار و سفته کفایت میکند

می توانید با توجه به اقرارنامه دلار مطالبه نمایید.

با سلام
باید همان دلار را پرداخت کند و چنانچه قصد پرداخت پول دیگری به جز دلار را داشته باشد ، شما باید رضایت داشته باشید
در صورت عدم پرداخت ، سند رسمی ذمه ای برای وصول طلب تان کافیست

سلام بله سند اقرار و سفته کفایت میکند

سلام وقت بخیر
بله کفایت می کند

با درود کافی است.......

درود
بله کفایت می کند دلار قابل مطالبه می باشد