ایا بقیه هم تصرف غیر قانونی کرده اند که بدون رضایت ما برای خودشون توی ملک مشاع روستا، حریم مشخص کرده اند و قابل شکایت تصرف عدوانی هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۵ #70452252

درود.یک ملک مشاع داریم که حریم آن را نمیدونیم. به اداره ثبت رجوع کردیم گفتند حریم را ما مشخص نمیکنیم ! ما امکان بررسی چندین هزار ملک را نداریم که بتونیم واسه شما حریم مشخص کنیم!!
سوال اول: میتونیم یک ملک را دیوار بکشیم و بگیم اینجا ملک ما هست چون ما سند مشاع داریم از کل روستا؟
چون بقیه هم همین کار رو کردند و دیوار کشیدند و نوشتند این ملک متعلق به فلانی است بدون اینکه از ما هم که مشاع داریم رضایت بگیرند.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری کنید....

از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید...

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید.

موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.

سلام
خیر.
اداره ثبت املاک باید در این زمینه پاسخگو باشد .
با وکیل کارتان را پیگیری کنید.

با سلام
مشاع بودن ملک، یعنی اینکه تمامی شرکاء به ذره ذره آن بصورت مساوی شریک هستند و هیچ یک از شرکا حق تصرف یا حتی انتخاب و تعیین قسمتی از ملک مشاعی برای خود را نخواهند داشت مگر با تراضی کل شرکاء .

باسلام
تصرف در مال مشاعی بدون رضایت سایر شرکا تبعات حقوقی دارد