شکایت کرده که من ثمن معامله میخواهم، آیا من خطایی کرده ام؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۰ #70435751

سلام. سال ۹۶ شوهرم ماشینی رو خرید. از کی و کجا من بی اطلاع بودم و بعد اومد کارت ملی من رو برد به خاطر این که بدهکار بود ماشین رو به نام من زد و هر روز با آن شهرهای مختلف میرفت و کار میکرد بعد تا مرداد ۹۷ که من مشکل سنگ کلیه داشتم و باید اورژانسی عمل میشدم. شوهرم شب قبل از عمل من با ماشین رفت و گفت یک کار مهم دارم و صبح می آیم. گفت ماشین هم یک میلیون خلافی دارد و به نام تو هست پس پول بده و من هم فقط یک حلقه داشتم فروختم و به او دادم. خلاص رفت و من عمل شدم و شوهرم ۱۷ روز بعد برگشت و گوشی او هم این مدت خاموش کرده بود. خلاصه من این مدت خونه پدرم بودم و بعد رفتیم خونمون شوهرم رفت و شب برگشت دیدم ماشین نیست و گفت ماشین رو فروختم و بعد دو ماه بعد من رو بیرون کرد و خودش هم به عراق رفت. من دو ماهه باردار بودم.
دیگر تا پنج ماه بعد خبر داد بیا دفترخونه ماشینی که من فروختم بیا به نام بزن و من هم ساده رفتم به نام طرف کردم و اومدم خونه پدرم. خلاصه نزدیک به سه سال گذشت.
الان دارم جدا میشوم و کلی حکم جلب شوهرم برای نفقه خودم و بچه دارم. حالا دیروز پیام اومده که این آقایی که به او وکالت دادم از من شکایت کرده که من ثمن معامله میخواهم و فسخ قرارداد ماشین با تاخیر تادیه و دادرسی و بعد به من زنگ زده که تو با این ماشین بار مشروب بردی و این ماشین پرونده دارد و تعویض پلاک نشده است.
پلاک به نام من نیست و فقط تفویض وکالت دادم به اون آقا دادم.
این ماشین چند دست گشته است و اون موقع هم دست من نبوده است و پیش شوهرم بوده و با اون آقا هم صحبت کردم اون هم گفته از شوهرم خریده و شوهرم هم گفته من برای زنم خریدم و همه تقصیر اون هست و خود او پشت ماشین بوده است و به من ربطی ندارد. روز دادگاهی رفتم مدارک و شاهد بردم که ماشین در اختیار شوهرم بوده و پیامکاشم چاپ کردم که گفته ماشین رو خودش فروخته و منو تهدید کرده بیا امضا بزن ،
واینکه من پیگیر شدم و قاضی تو دادگاه گفت این ماشین سندش به نام من نیس و پلاکشم به نام من نیس ومعلوم شده این وکالت جعلیه و به احتمال زیاد شوهرم و فروشنده باهم جعل کردن و ب نام من زدن ،،،و اینکه حالا ماشین اصلی سوخته و تو پارکینگه اینا رفتن پلاکشو دزدیدن و آوردن گذاشتن رو ماشین سرقتی و بعد فروختن و شوهرمم وکالتشو کرده به نام من بدبخت
من ب مالک اصلی زنگ زدم از طریق برگ شکایتی که ازمون شده شمارشو پیدا کردم و اون هم گفت من اصلن ماشینی به نام تو نزدم پلاک و سند بنام خودمه و پس وکالت تو جعله که حتما کار شوهرته
حالا به نظرتون تکلیف من بدبخت چی هست؟ نه پول دارم و الان هم دارم سکته میکنم. بچه شیرخوار دارم به قرآن من فقط یک واسطه وکالت بودم همین.
راهنمایی کنید. ممنونم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارکتون بررسی بشه

از دادگاه حقوقی تقاضای صدور قرار اناطه کنید.

با سلام و درود . اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات میباشد .

سلام درخواست صدور قرار اناطه ارائه بدهید

بادرودوسلام برای پاسخ دقیق نیازمند بررسی اسنادو مدارک و اوراق می باشد.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست