قرارداد اولیه ملغی شده و قرارداد ملغی شده خود به خود احیا نمیشود، آیا قرارداد اولیه اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۸۳ #70323669

سلام " اینجانب پیش فروش آپارتمانی را خریداری و ثمن معامله را پرداخت کردم " بعد از مدتی با فروشنده مشکلاتی داشتیم که باعث شد توافق جدیدی را امضا کنیم که یک فقره چک ثمن معامله را بگیرم و در صورت پاس شدن چک قرارداد فسخ و من از آپارتمان انصراف بدم در غیر اینصورت قرارداد به قوت خود باقی بماند ( قرارداد پیش فروش } و چک در سر رسید متاسفانه پاس نشد" و قبل از سررسید چک فروشنده واحد را به شخص دیگری واگذار کردند "دادخواست تحویل مبیع و الزام سند و ابطال مبایعنامه فضولی ارایه دادم که دادگاه بدوی به نفع من رای داد ولی دادگاه تجدیدنظر رای را بنا به اینکه توافق دوم صحیح ولی شرط باطله " و قرارداد اولیه ملغی شده و قرارداد ملغی شده خود به خود احیا نمیشود" درصورتی که ملغی شدن قرارداد منوط به پاس شدن چک بود که پاس نشد"آیا قرارداد اولیه اعتبار دارد ؟خوانده نیز به صراحت طی لایحه و در حضور قاضی به این شرط اقرا کرده بود" و آیا این مورد جز خلاف بین شرع می باشد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد اولیه معتبر است

بنا به نظر اکثریت حقوقدانان و قضات شرط در الغای قرارداد معتبر نیست .