با این حال حق ملاقات داره؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۳۱ #70310347

من از زمانی که فهمیدم باردارم پدر فرزندم به علت های مختلف مارا ترک کرد اکنون فرزندم ۹ ماه است که ب دنیا امده و پدرش درخواست ملاقات میدهد در عین حال نه نفقه پسرم را پرداخت میکند نه نفقه خودم و مخارج بچه رو بر عهده نمیگیره

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به نفقه خود و فرزند دادخواست بدهید و جهت ترک انفاق شکایت کیفری نمایید.
حق ملاقات از حقوق والدین بوده و دادگاه با صلاحدید آن را تعیین می کند و امکان اسقاط آن نیست.

با سلام نسبت به نفقه خود وفرزند دادخواست دهید وجهت ترک انفاق شکایت نمایید

وقت بخیر نسبت به نفقه خود وفرزند دادخواست دهید وجهت ترک انفاق شکایت نمایید

سلام
شما باید دادخواست مطالبه نفقه فرزند خود را بدید و شکواییه ترک انفاق بدید

درود این دو دعوی بهم ارتباط ندارند شماهم میتونید جداگانه بابت ترک انفاق شکایت کنید

سلام.نسبت به نفقه خود وفرزند دادخواست دهید وجهت ترک انفاق شکایت نمایید. ...

سلام می توانید نسبت به نفقه خود وفرزند دادخواست دهید وجهت ترک انفاق شکایت نمایید