حق زمین پدری رو چطور مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۶ #70279041

سلام و خداقوت
پدر بنده حدود ۲۰سال پیش زمینی رو با شوهر خواهرش شریک شد به این صورت که شوهر خواهرش امتیاز زمین های ارتش داشت اما پول نداشت امتیاز رو بخره و به پدرم گفت پول از تو و امتیاز زمین از من،و بعدش زمین سه دنگ سه دنگ شریک میشیم.اما بعد معامله از سند زدن امتناع کرد و چند سال بعد بدون اجازه زمین رو فروخت و رفت یه جای دیگه زمین خرید.پدرم هم ۲ ساله فوت کرده و ما به عنوان وراث می‌خوایم حق مون رو بگیریم.و فقط قولنامه داریم و تعدادی شاهد.چکار میتونم کنم دقیقا.ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهار نظر شما مستلزم مدارک و مستندات بیشتری میباشد.
ولی بنظر من چون مدرک رسمی ندارید،و ملکم فروخته شده،پدرتونم
فوت کرده اند.بهترس دنبالش نروید چون خودتونا خسته میکنید و هزینه ام میکنید و آخرشم بی نتیجه...

سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست اعلام ابطال معامله بدهید

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..

با سلام می بایست مدارک شما بررسی شود

اظهار نظر صحیح مستلزم بررسی قولنامه و دیگر مدارک شماست.

با درود با توجه به مفاد قولنامه میتوانید به عنوان قائم مقام متوفی اقدام به ابطال معامله و ادعای مالکیت نمایید

درود، چنانچه در قولنامه قید شده که با پرداخت هزینه لازمه از طرف پدر شما و حق امتیاز شوهر خواهر آنها شریک در موضوع بایستی به قائم مقامی پدر ادعای مالکیت نموده و پس از اثبات آن ادعای فروش مال غیر نموده، بهتر است قرارداد مورد بررسی قرار گیرد