چگونه از طریق قانونی مستقل شوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۶ #70233943

اگر بخوایم در زمانی که مجرد هستیم از خانواده جدا بشیم دولت حمایت خاصی داره از بچه هایی که بنا به دلایلی میخوان جدا بشن از خانواده؟
سنم بالای ۱۸ سال هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود این مورد پیش بینی نشده است

باسلام خیر قانون در این باره ساکت است و اگر فرزند دختر باکره باشید ازدواج شما هم بایستی با اجازه پدر باشد.

با سلام
طبق قانونی اجازه ی چنین امری ممکن نیست و فرزندان بایستی در اطاعت والدین باشند .

سلام چنین چیزی در قانون پیش بینی نشده است در حال حاضر شما جون هجده سالتون تمام شده در خیلی از امور اداری و انتخاب شغل و غیره از نظر قانون مستقل هستید

در قوانین ایران چنین موردی پیش بینی نشده است .

سلام
خیر با توجه به این که والدین شما در قید حیات هستند متاسفانه هیچ حمایت حق قانونی وجود ندارد

با سلام
در ایران خیر . فقط از لحاظ پرداخت نفقه
باید بدانیم نحوه مطالبه نفقه فرزند بدین صورت است که اگر فرزند دختر کمتر از ۹ سال و پسر کمتر از ۱۵ سال باشد به استناد ماده ۶ قانون حمایت خانواده کسی که طفل را نگهداری می‌کند مثل مادر می‌تواند برای نفقه او علیه پدر یا جدپدری به دادگاه رجوع کند. از فاصله سنین مذکور تا ۱۸ سال تمام نیز در صورتی که حکم رشد از دادگاه گرفته شده باشد فرزند می‌تواند بر علیه پدر یا هر شخص دیگری که پرداخت نفقه برعهده اوست اقامه دعوی کند اما اگر حکم رشد فرزند از دادگاه نگرفته باشد نمی‌تواند به تنهایی و مستقیم در دادگاه مطالبه نفقه بکند.

بر اساس ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی،کسی مستحق دریافت نفقه است که ندار باشد و نتواند به وسیله ی اشتغال به شغلی وسائل امرار معاش خود را فراهم کند.