پرونده در مرحله تجدید نظر است اگر شوهر این خانوم رضایت بدهند پرونده بسته میشود و حکم شلاق اجرا نمیشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #69983649

سلام ، وقت بخیر، اقایی از همسرش بابت رابطه نامشروع غیر از زنا شکایت کرده است و حکم دادگاه بدوی نود و نه ضربه شلاق بوده است الان پرونده در مرحله تجدید نظر است اگر شوهر این خانوم رضایت بدهند پرونده بسته میشود و حکم شلاق اجرا نمیشود؟
و در صورت رضایت پرونده خانوم و اون اقایی که باهاشون چت میکردن هر دو نفر پروندشون بسته میشه؟ یا اینکه ممکنه فقط برای خانومه خودشون رضایت بدن؟ حکم هر دو نفر نود و نه شلاق است،
میشه لطفا جواب بدین؟ خیلی فوریه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، جزء جرایم غیرقابل گذشت میباشد و در صورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشد و یا شاکی خصوصی رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمیرود.و گذشت همسر این خانم فقط می تواند موجب تخفیف مجازات خانم شود .

با سلام و احترام
جرم مذکور قابل گذشت نمی‌باشد. در صورت اثبات حکم اجرا خواهد شد.