سفته زیر ۲۰میلیون اگه اجرا گذاشته شه چه اتفاقی میوفتد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۴ #69896344

سفته داده بود به مبلغ ۱۸میلیون ولی موفق نشدم امروز پاسش کنم و یه هفته زمان خواستم اما تهدید کردن که اجرا میزارن و حکم جلب میگیرن و همه چیزم ازم میگیرن میخواستم ببینم به چه صورت مراحل قانونیش

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
ضمن مطالبه ی وجه سفته میتوانند خواستار توقیف اموال شما شوند.

دادخواست مطالبه وجه سفته به همراه تامین خواسته مطرح نمایید

وجه سفته با تقدیم دادخواست قابل مطالبه است. اما این که همه چیزتان را بابت هجده میلیون تومان بگیرند، ادعای گزافی است و ماهها طول می کشد تا شورای حل اختلاف حکم صادر نموده و حکم قطعی شود. البته ممکن است تقاضای صدور قرار تامین خواسته کنند و به عبارت ساده، دستور توقیف فوری اموال شما را به میزان مبلغ سفته بگیرند. اما به هر حال چنانچه ظرف همان یک هفته ای که می گویید، وجه سفته را تهیه و پرداخت کنید، ابدا مشکلی پیش نخواهد آمد.

باسلام،میتونن بصورت فورس ماروژ ضمن تامین خواسته اموال منقول وغیرمنقول شماروتوقیف کنن...اماجلب پس ازرسیدگی ماهوی وقطعیت حکم قابل اجراست

با درود باید واخواست کنند و از طریق شورا به شما ابلاغ خواهد شد و سپس رای صادر می‌گردد آنگاه چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید

باسلام
بدوا باید واخواست نمایند سپس داد خواست تقدیم کنند ولی میتوانند با تقاضای تامین خواسته ازراموال توقیف نمایند