آیا امکان حبس وجود دارد بدون اینکه این افراد سندی داشته باشن برای اثبات؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۶ #69743927

سلام

دامادمون کافی نت دارد که در آن فیش بیمه تامین اجتماعی صدور و پرداخت می کند،که در چندین مورد بانک مبلغ واریزی حق بیمه رو برگشت زده و این موجب قطع شدن بیمه چند نفر شده که الان از داماد ما شکایت کردن که بازپرس هم اتهام کلاهبرداری و خیانت در امانت زده و مستقیم به زندان فرستاده شده.

آیا امکان حبس وجود دارد بدون اینکه این افراد سندی داشته باشن برای اثبات؟

یا با پرداخت جریمه ای میشه آزاد کرد چون سوء پیشینه ای ندارد؟

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اتهلام ایشان فقط یکی از عناوین می تواند باشد و در صورت اثبات مجازات هر دو جرم حبس است . بهتر است برای ایشان وکیل انتخاب کنید تا دفاع مناسب نماید .

با سلام اگر بتوانندداثبات کنند که مبلغ پرداخت شده توسط ایشان ولی بانک یا بیمه برگشت زده است.از این جرم تبرعه می گردند در غیر این صورت بله مجازات حبس دارد

اگراتهام کلاهبرداری و خیانت درامانت‌ثابت شود .حبس دارد

آیا امکان حبس وجود دارد بدون اینکه این افراد سندی داشته باشن برای اثبات؟
حبس فعلا برای تحقیق از پرونده بوده و درصورتی که سندی نباشد برای اثبات ایشان تبرئه و آزاد می شوند
در حال حاظر بهترین کار این است که شما از خود دفاع کنید

یا با پرداخت جریمه ای میشه آزاد کرد چون سوء پیشینه ای ندارد؟

این سوال مربوط به زمانی است که ایشان مجرم شناخته شوند و در آن صورت تنها قاضی است که نوع حکم را مشخص می کند که یا می تواند با توجه به عدم سوء پیشینه پرداخت جریمه و یا حبس باشد...