من چطور ثابت کنم مقصر نیستم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۶ #69701849

م خسته نباشید مبلغی پول به حساب من واریز شده و نیز جابجا شده مبلغ ۴۵۰۰۰۰۰ بوده که بعد از تغییر رمز توسط من ۱۵۰۰۰۰۰ جا
گذاشته شده در حساب من حالا یک نفر هر روز زنگ میزنه که پول من توی حساب شماست میخوام از شما شکایت کنم مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰ در حساب من مسدود شده و امروز از شعبه بازپرسی زاوه برای من اس ام اس اومده که پرونده شما به شعبه بازپرسی زاوه ارجاع شد حالا من چطور ثابت کنم مقصر نیستم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مراجع مربوطه مراجعه و درخواست خود را ارائه دهید تا تحقیقات لازم صورت گیرد....ب امید خدا مشکلی نخواهد بود

سلام
تحقیقات لازم در این خصوص انجام خواهد شد و در صورتی که محرز شود شما اطلاعی از این موضوع نداشته‌اید مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

شما بایستی در دادگاه حضور پیدا کنید و موضوع را شرح دهید تا تحقیقات صورت بگیرد .

با سلام از این موارد بسیار زیاد اتفاق می‌افتد و شما می بایست به دادگستری محل بروید و با پرداخت وجه در آنجا پرونده مختومه می گردد