چطور میتونیم ازدواج موقتمون را دائم کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #69600798

سلام .
من متاهل هستم و با خانمی که طلاق گرفته بود و عده اش نیز تمام شده ، عقد موقت کردم در محضر و ۵ ساله که یکسال می گذرد . شوهر سابقش اجبارش کرده و کتکش زده که باید برگرده به زندگی و عقد مجدد کنند . اولا تکلیف عقد ما چی میشه ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج می توانید ازدواج خود را ثبت نموده و آنرا از موقت به دائم تغییر دهید.

می توانید با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج صیغه را به ازدواج دائم تبدیل نمایید.
درخصوص همسر سابق هم هیچ اجباری به بازگشت نیست امری ارادی و اختیاری است.

با سلام
شما با مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج می توانید ازدواج خود را ثبت نموده و آنرا از موقت به دائم تغییر دهید. در مورد شوهر سابق نیز به دلیل جدایی و اتمام زمان عده هیچگونه مسئولیت و اجباری متوجه خانم نمی باشد و در صورت مزاحمت ایشان می تواند شکایت نمایند.

اجبار خانم جهت بازگشت مجد به زندگیی سابق اصلا معنا ندارد عقد شما تا مدت ۵سال کماکان پابرجاست مگر اینکه خانم بقیه مدت را بذل کنند با مراجعه به دفاتر ازدواج می توانید عقد موقت را تبدیل به دایم نمایید

سلام
اجباری برای این خانم در خصوص بازگشت به زندگی مجدد وجود ندارد و در صورتی که تمایل به این امر ندارند می‌توانند از ادامه زندگی با همسر اول امتناع نمایند.
در خصوص صیغه موقت شما نیز می توانید با مراجعه به دفترثبت ازدواج آن را به ازدواج دائم تبدیل نمایید