برم پیش بازپرس بازداشت میشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۰ #69383003

سلام ابلاغیه برای من اومده ۵ روز زمان دادن برای معرفی به بازپرس و گفتن میتونم وکیل هم بگیرم برای تفهیم اتهام.این به معنی بازداشت منه برم پیش بازپرس یا نه؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای تحقیقات دعوت شده اید و اگر بازپرس نظرشان بر توجه اتهام به شما باشد اقدام به تعیین تامین کیفری می نمایند.

با کفیل یا سند مراجعه کنید
ضمنا صبح مراجعه کنید

درود بر شما، با توجه به مشخص نبودن اتهام شما، احضار شما الزاما قرار نیست منجر به جلب شود، لذا توصیه می‌شود در موعد مقرر به همراه وکیل در دادسرا حضور پیدا کنید تا از تصمیمات و روند بازپرسی مطلع شوید.

با سلام این ابلاغیه به معنی بازداشت شدن شما نمی باشد و بستگی به اتهام شما خواهد داشت.اما میتوانیدوکیل معرفی نمایید و یا اینکه کفیل یا وثیقه به همراه داشته باشید.

با سلام
احضار مشتکی عنه توسط بازپرس الزاما منجر به بازداشت او نمیشود. بازپرس با توجه به محتویات پرونده و دلایل ومدارک ارائه شده توسط شاکی ،در صورت توجه اتهام به شما ،اتهام وارده را تفهیم کرده و اظهارات و دفاعیات شما را صورتمجلس نموده و قرار تامین کیفری صادر میکند.که با توجه به نوع اتهام و شرایط متهم میتواند شامل بازداشت موقت ،وجه الکفاله ،وثیقه ،التزام به حضور و... باشد.
توصیه میکنم در مهلت اعطا شده حتما خود را به بازپرس معرفی نموده و ضامن معتبر نیز همراه داشته باشید. در صورت عدم حضور قطعا بازپرس دستور جلب شما را صادر خواهد کرد.

بسته به اتهام شما داره ولی معمولا میگن با ضامن معتبر و درصورت داشتن وکیل بهمراه وی حاضر شوید
بنظرم باتوجه به احضار شما بازپرس قصد صدور وثیقه یا کفالت دارد بهدهمراه ضامن که سندششدانگ آزاد داره برو