در خرید قولنامه ای، درصورت عدم تعیین دفترخانه جهت تنظیم سند، جهت اخذ گواهی عدم حضور باید به کجا مراجعه نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۳ #69337155

با سلام
بنده اپارتمان پیش فروشی را خریداری کرده ام و فروشنده تا سال اینده نمی تواند سند اپارتمان را به نام بنده بزند.
در قولنامه دفتر خانه خاصی مشخص نشده که گواهی عدم حضور بگیرم تحویل در ۱/۳/۹۸ هست و در سایت ها که خواندم باید در همان روز برای دریافت گواهی عدم حضور مراجعه کنم الان میخواستم بدونم با این که مشخص نشده، باید به کدام دفتر خانه مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی به طرف مقابل برای حضور در دفترخانه ای که شما معرفی مینمایید اظهارنامه ارسال نمایید . در صورت عدم حضور ایشان گواهی عدم حضور دریافت نمایید .

سلام اگر دفترخانه خاصی در قرارداد تعیین نشده اما تاریخ انتقال سند مشخص است باید چند روز زودتر اظهارنامه ای به فروشنده بدهید و دفتر خانه ای را برای انتقال سند معرفی کنید و به فروشنده اعلام کنید تا اکر موافق نیست خودش دفترخانه ای را تعیین کند سپس در روز انتقال سند به دفترخانه مذکور بروید و گواهی عدم حضور بگیرید . ضمان الزاما روز تحویل روز انتقال سند نیست .