آیا میتوانم تقاضای پلمپ دهم تا به شکایت انتقال مال غیر رسیدگی بشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۳ #69326684

سلام
بنده شکایت جعل سند در مورد ملک ورثه ای کرده ام و حکم صادر شده ولیکن مشمول مرور زمان شده میتونم تقاضای پلمپ بدم تا به شکایت انتقال مال غیر رسیدگی بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق تقاضای صدور دستور موقت اقدام نمایید

میتوانید درخواست صدور دستور موقت مبنی بر عدم نقل و انتقال دهید و اگر ماترک تقسیم نشده است درخواست پلمپ ماترک را بدهید

شما می توانید از بازپرس پرونده ای که به شکایت شما (انتقال مال غیر) رسیدگی می کند تقاضای تامین خواسته و توقیف ملک را نمایید. از زمان صدور قرار توسط مقام قضایی ، هر گونه نقل و انتقال و دخل و تصرف در آن ممنوع می شود . ضمنا در انتقال مال غیر ، رد مال به عنوان جزئی از مجازات این جرم در نظر گرفته شده و قاضی مکلف است در حکم صادره نسبت به رد مال به مال باخته تصمیم گیری نماید.