آیا برای شهادت تاریخ انقضا دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۹ #69281880

سلام آیا بازه زمانی برای شهادت تاریخ انقضا دارد آقایی برای تحت فشار قرار دادن همسر خود برای بخشیدن مهریه که در شرف طلاق است برای اثبات رابطه ی نامشروع غیر فیزیکی از شاهدین که ۵سال پیش همسایه بودند و خصومت شخصی با همسایه ها داشتند استفاده کرده است آیا شهادت آنها کارساز خواهد بود خواهش میکنم جواب بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید شهود را جرح نمایید

سلام
شهادت دارای شرایطی است که اگر شهود واجد آن نباشند می توان شهود را جرح و شهادتین را رد نمود منا برای شهادت تاریخ انقضای نیست .

می توانید مراتب را در دادگاه اعلام و شهود را جح نمایید تا بی اعتباری شهادتان محرز گردد

درود.در قانون برای شهادت شهود تاریخی انقضادر نظر گرفته نشده .شما میتوانبد خصومت شخصی همسایه ها را به دادگاه اعلام فرمایید

باسلام به نظرنتیجه ای نخواهد داشت شکایت رابطه نامشروع همسرچراکه اگرواقعاچنین رابطه ای وجود داشته چرااون زمان شکایت ننموده ضمن اینکه اگر هم به شهادت شهوداستنادنمودشمامیتوانیدتقاضای جرح شهودداده وبه دادگاه اعلام نمایید که باشاهدین خصومت شخصی داریم و شهادت شهودت پذیرفته نیست

با سلام
بله می تواند استفاده کند شهادت مقید به زمان نیست و رابطه نا مشروع هم مشمول مرور زمان نمی شود

شهادت تاریخ انقضا ندارد اما ممکن است خود شکایت مشمول مرور زمان کیفری گردد.