آیا میتوان بر علیه شرکت خصوصی در دادگستری شکایت کیفری کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۵۶ #69085515

بعد از چندین ماه بلاتکلیفی در اداره کار رای هیات حل اختلاف کار صادر شد. رای رو به اجرا گذاشتم و صاحب کار نیز مبلغ دادنامه رو به حساب دادگستری پرداخت نکرد و در حساب بانکی شرکت چیزی برای توقیف نبود و اجرای احکام حکم جلب کارفرما رو نمیده و میگه طرف حساب شرکت هستش. ۱- ایا از طریق دفتر خدمات قضایی میتوانم شکایت کیفری بر علیه شرکت و مدیر عامل ان انجام بدهم یا خیر؟ ۲- به استناد کدام ماده از قانون کیفری میتوانم شکایت کیفری کنم لطفا ماده کیفری اون رو بنویسید؟ ۳- ایا شکایت کیفری اصلا نتیجه هم میدهد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرمی محقق نشده تا قابل تقدیم و تنظیم شکایت باشد.

سلام واجد جنبه کیفری نمیباشد و از طریق حقوقی اقدام فرمایید

با توجه به اینکه موضوع کیفری نیست برای مطالبات خود از طریق اجرای احکام اقدام کنید

درود
جرمی واقع نشده است که شکایت کنید.

درود بر شما، این مساله مشمول جنبه ی کیفری نیست که شکایت کیفری نمایید، بهتر است همان اجرا را دنبال کنید و اموال شرکت را توقیف نمایید.

درود درخواست صدور اجرابیه نمایید و سپس توقیف اموال.

باسلام
بله بایداموالی ازشرکت پیدا نمایید