ارث به زن صیغه ای بعد از فوت متوفی تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۱۲۷ پاسخ ۶۴,۲۰۵ #68885

با عرض سلام؛پدرم بازنشسته نیروهای مسلح است مادرم 8سال است فوت نموده حالا خانمی راجهت پرستاری وهم صحبتی وی آورده ایم و صیغه موقت نموده ایم ؛حالا آیا مستمری پدرم بعد از خدای ناکرده فوتش به خانم صیغه ایش تعلق میگیرد ؛ما بعلت اینکه خانمش ارث نبرد اینکار را کرده ایم ؛لطفا اگر راهکار دیگری که بشود فقط حقوق به آن خانم تعلق بگیرد را سراغ دارید راهنمایی فرمائید ؛ازلطف شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ارث
۱۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در عقد موقت (صیغه ) به زوجه ارث تعلق نمی گیرد

سلام و درود
در عقد موقت به زوجه نه ارث تعلق می گیرد و نه نفقه. حقوق مستری پدرتان نیز پس از فوت به ایشان تعلق نمی گیرد.
فقط زوجه می تواند نسبت به دریافت مهریه اقدام نماید.

سلام در عقد موقت ارث وجود ندارد

با سلام خدمت شما
در ارتباط با سوال حضرتعالی بایستی بیان داشت در عقد موقت خانم حتی در صورت ذکر شرط ارث بری هم ارث نخواهد برد،و نفقه در صورت ذکر در عقدنامه باید پرداخت شود . البته برخی بر این باورند که در نکاح موقت هیچگونه نفقه ای تعلق نمیگرد.

با سلام
در عقد موقت، امکان ارث بردن وجود ندارد.

سلام
خیر در نکاح دایم طرفین از یکدیگر ارث میبرند نه غیر از ان ولیکن مهریه در نکاح موقت و صیغه اگر پرداخت نشده باشد از اموال متوفی ابتدا پرداخت میگردد

با سلام.خیر ، طبق ماده ۹۴۰قانون مدنی زوجینی که زوجیت آنها دائمی بوده از هم ارث میبرند .