خروج از هیئت مدیره چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #68866728

سلام و روزتون بخیر. من ۲۰/۹/۹۳ مدرکم رو برای دریافت گرید به شرکتی در تهران دادم و عضو هیئت مدیره شدم و صاحب امضا نمی باشم. در سال ۹۶ ماشین و حساب های من توقیف شدند به دلیل عدم پرداخت مالیات که با دریافت رای از دیوان عدالت موفق به رفع توقیف ماشین و حساب ها برای آن دوره مذکور شدم. در حال حاضر میخواهم از هیئت مدیره شرکت خارج شوم. لازم به ذکر است این شرکت از بدو تاسیس تا کنون هیچ نوع مالیات اعم از عملکرد و ارزش افزوده را پرداخت نکرده است و به هیچ عنوان پاسخ گو نبوده و متواری می باشند.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همکار گرامی سرکار خانم دکتر مهری دقیق و شفاف پاسخ ارایه نمودند و طبق فرمایشات ایشان عمل نمایید

خروج از عضویت هیات مدیره شرکت سهامی نیز اسباب و جهات قانونی خاص خود را دارد که به شرح زیر می باشد :
الف) مرگ (فوت) عضو هیات مدیره
ب) استعفای عضو هیات مدیره
ج) محجور شدن عضو هیات مدیره
د) عزل شدن عضو هیات مدیره
ه) ممنوع شدن عضو هیات مدیره از ادامه عضویت در هیات مدیره

اگر شما بعنوان دارنده مدرک هستید که برای افزایش اعتبار و رتبه شرکتی مدرک خود را اجاره داده اید و قراردادی کتبی داشته باشید استناد به این قرارداد میتوانددلیل عدم انتفاع شما در سود و زیان شرکت مزبور باشد و دادگاه نیز شما را بری کند. اما برای خروج از هیئت مدیره شرکت بسته به نوع شرکت تجاری اعم از مسولیت محدود و نسبی و تضامنی وسهامی ..... روش های خروج متفاوت است. در نوع متداول شرکت های تجاری که سهامی خاص است باتوجه به اساسنامه و رویه های موجود و قانون تجارت در بخش شرکت ها خروج از شرکت باید با موافقت عده ای از شرکا که دارنده سهام نصف به علاوه یک از کل هستند در مجمع عمومی فوق العاده بعمل بیاید