درخواست کارشناسی سه نفره شد و حکم آن که آمده میگویند امضا جعلی نیست باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۶ #68670032

با سلام و خسته نباشید .
پدر تقریبا ۲۰ سال پیش دچار سمته و بیماری شدند و باغ و اموالشان تحت اختیار یکی از برادران بنده بود ، نه پدرم چیزی را بنام ایشان کرده بودند و نه مادرم . پدرم دوسال پیش فوت کردند و ما ارث راتقسیم نکردیم ، پارسال همان برادرم فوت کردند و همسر ایشان کاغذی آورده است مبنی بر اینکه پدرم نصف فلان باغ را به برادرم داده و جز امضا برادر فوت شده و امضایی از پدر که کاملا واضح است جعلی میباشد ، امضا دیگری نیست . و همچنین کاغذی از مادرم دارد مبنی بر اینکه مادرم سهم باغش را به برادر فوت شده فروخته درصورتی که چنین چیزی نیست و مادرم میگوید بنده امضا نکردم و در آن کاغذ نیز جز امضا مادر و برادر فوت شده امضا دیگری نیست . همسر ایشون شکایت کردند و پرونده ای تشکیل شد و برادر ایشان نیز نظامی و دارای نفوذ هستند ، در کارشناسی یک نفره ثابت شد که امضاها جعلی است ، درخواست کارشناسی سه نفره شد ، و حکم آن که آمده میگویند امضا جعلی نیست . ما باید چکار کنیم؟ درصورتیکه که همگی میدانیم جعلی است و ایشان ( همسر برادرم ) از نفوذ و ترغیب احساسات افراد ازشان سواستفاده میکند ....
لطفا راهنمایی کنید ، ممنون از شما 🙏

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در مهلت مقرر به نظریه هیات سه نفره اعتراض و درخواست ارجاع به هیات پنج نفره را بنمایید .

سلام
می توانید در مهلت مقرر نسبت به نظر کارشناسی اعتراض نمایید

سلام.میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید....

وقت بخیر میتوانید به نظریه کارشناسی استناد کنید

سلام میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

باسلام و درود امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد.

با سلام
میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید