آیا اعتراض به قرار منع تعقیب پذیرفته شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #68554826

با سلام و احترام
طی ابلاغیه قضایی در سامانه ثنا پرونده بنده از دادیاری بعد از رای قرار منع تعقیب و به متعاقب آن اعتراض به قرار منع تعقیب از جانب بنده به شعبه دو کیفری ارسال شده که در زمان نظارت مقرر بدون حضور طرفین پرونده و یا ابلاغ جهت فراخوان شاکی و مقصر اقدام به صدور رای مبتنی بر جهت تکمیل تحقیقات جهت صدور رای داده و با همین دلیل پرونده را به شعبه دادیاری که ابتدا انجا قرار منع تعقیب خورده عودت داده است اکنون میخواهم بدانم با توجه به اینکه تنها پیامک امده که پرونده در شعبه دوم کیفری پدر حال رسیدگی است و در صوزت نیاز ابللاغ خواهد شد ... میخواهم بدانم ایا اعتراض به قرار منع تعقیب پذیرفته شده و یا خیر اگر پذیرفته شده پس چرا جهت تکمیل اوراق و مستندات پرونده برایم ابلاغیه صادر نمیگردد و یا اصلا چرا پرونده مجدد از کیفری دوم به دادیاری عودت داده شده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قرار منع تعقیب شما مورد پذیرش واقع شده است

با توجه به توضیحات فوق اعتراض به قرار منع تعقیب پذیرفته شده و چنانچه دادیار برای تکمیل پرونده نیاز به توضیح یا ارائه مدرکی داشته باشد قطعا مراتب به شما ابلاغ خواهد شد .

عودت پرونده از دادگاه به دادسرا یا نقص است یا نقض . با مراجعه به دادسرا علت را جویا شوید