رابطه نامشروع جز جرایم منافی عفت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #68410633

سلام وقت بخیر ایا رابطه نامشروع غیر از زنا جز جرایم منافق عفت است. ایا رابطه نامشروع غیر از زنا در حد معاشقه بعد از ۵ سال شامل مرور زمان می‌‌شود؟ رابطه نامشروع دون زنا جرم تعزیری است؟ ممنون میشم پاسخ بدد بعض از وکلا میگن رابطه نامشروع غیر از زنا چون جز جرایم منافی عفت است شامل مرور زمان نمی‌شود

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.رابطه نامشروع غیر از زنا جز جرائم منافی عفت است و شامل مرور زمان نمیشود؛ و دون زنا هم ۹۹ضربه شلاق مجازات دارد.

بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۱۵ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲، مجازات هایی که در قالب تعزیرات منصوص شرعی هستند مشمول برخورداری از امتیازات مهمی همچون مرور زمان کیفری، تعویق مجازات و تعلیق مجازات نخواهند بود و نظر به اینکه برابر رای وحدت رویه شماره ۷۷۰ هیات عمومی دیوان عالی کشور (رای وحدت‌ رویه شماره ۷۷۰ ـ ۱۳۹۷/۴/۲۶ هیات‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور ) بزه موضوع ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ منصوص شرعی نیست .
ماده ۶۳۷ : هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.

با سلام
رابطه نامشروع مشمول مرور زمان نمی شود و برای دون زنا تا ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد

خیر مشمول مرور زمان نخواهد گشت

با سلام
همانطوریکه همکاران گرامی فرموده وخودنیز اذعان داشتید، این موارد شامل مرور زمان ننی شوند.

با درود مشمول مرور زمان نمی‌شود