آیا با قولنامه و بدون تغییرات قانونی ثبت شرکت میتوان مدعی این شد که مدیران این شرکت که برای آخرین بار در روزنامه رسمی آگهی شده اند در تخلفات دست نداشته اند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۸ #68245747

با سلام.یک شاکی دارم که شرکتش تخلفاتی رو انجام داده و من هم این تخلفات رو با توجه به روزنامه رسمی این شرکت به مدیران این شرکت نسبت دادم.الان ایشان مدعی این است که شرکت سهامی خاصش را با قولنامه به شخص دیگری واگذار کرده است در صورتیکه این تغییرات هیچ آگهی رسمی نشده است و با این ادعا که تا شخصی که با قولنامه شرکت را به آن واگذار کرده ام پول کامل به من ندهد ، من تغییرات قانونی را انجام نمی دهم.

ممنون میشم موارد حقوقی و ماده های این موضوع رو عنوان کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

باید مدارک و مستندت بررسی شود.

با درود مدارک باید برررسی گردد

درود ،
احتیاج به بررسی دقیق و رؤیت مدارک میباشد.

اصلاح می نمایم مستندات.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندت بررسی شود.

مدارک می بایست مورد بررسی قرار گیرد