آیا می توانم امضاء ذیل سند را انکار نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #68107

با سلام
بنده ده روز است دست نوشته ای را با مفاد اقرار بر علیه خودم نسبت به سندی که به نفع من است امضا کرده ام.در حال حاضر بنده دو مدرک یکی به نفع و دیگری به ضرر خودم دارا هستم (مفاد آن نوشته ای که به ضررم هست نیز امضای خودم است منتها من دست نویس را برای به دست آوردن مدرک معتبری امضا کرده ام.
سوال من این است چه طور می توانم این امضا را باطل کنم؟
آیا میتوانم ب استناد اینکه مجبور ب گرفتن مدرکی به نفع خودم بوده ام این امضا را بی اثر سازم؟
ممنون میشم وقت بزارین دو روز مونده به دادگاهم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی : در صورت برابری تاریخ و موضوع هر دو سند را قاضشی محترم میتواند باطل کند . اما تقدم و تاخر و مطالب امضا شده هم موثر است و مطلب بعدی اقرار بر علیه خود مقر از نظر قانون ارجحیت دارد لذا چند عامل میتواند موثر در قبول یا ابطال اسناد داشته باشد
الف) تقدم و تاخر تاریخ اسناد
ب) مطالب درج شده که بر یک موضوع و به یک اندازه باشد یا نباشد ،موثر است
ج) اسناد متمم کدام یک موجه تر باشد و قاضی محترم را به علم برساند و به واقعیت نزدیکتر باشد
د) سند عادی یا رسمی نیز موثر است و در این مورد سند رسمی ولو به تعارض مشهود با اسناد عادی حاکم است
والله و اعلم

قطعا یکی ازاین دونوشته صحیح هست . و دادگاه تشخیص خواهد داد

با سلام با توجه به زمان سوال پاسخ دهی منتفی است. به هر روی امضای دو سند متعارض باعث اسقاط هر دو سند از اعتبار میگردد. اذا تعارضا تساقطا